De mensen achter makerlaar Fryslan


Wie is makelaar Fryslan?
Op dit moment is makelaar Fryslan geen onderneming, zelfs geen handelsnaam.
Alles wordt afgehandeld door het vertrouwde Factornoord met een groot netwerk in de regio Burgum.
Het team bestaat uit 2 personen, Stefan Cano Garcia en Otto Minnema (Eigenaar van Factornoord)
Otto is een echte Fries en is met Factornoord al meer dan 10 jaar actief in de regio Burgum en heeft een uitgebreid netwerk.
Stefan 2 jaar geleden van de randstad verhuisd naar Friesland en Otto heeft destijds bemiddeld in het verwezenlijken van onze droomwoning
Kort geleden hebben we elkaar weer ontmoet en zijn tot een samenwerkingsverband gekomen, Stefan voor de techniek en Otto met Factornoord de drijfkracht.
Makelaar Fryslan is ontstaan omdat de economie is verandert de afgelopen jaren.
De concurrentie is moordend op het internet, tegenwoordig draait het om de zoekindex op google,volgers op facebook en instagram.
Omdat Factornoord een kleine onderneming is met weinig overbodige zaken heeft deze de internet slag van gelikte peperdure websites en
dure reclames op internet voorbij laten gaan.
Tot een aantal weken geleden Otto en Stefan een samenwerking aangingen met beiden dezelfde filosofie, een beetje meer aandacht zonder
dure reclames (die de klanten uiteindelijk betalen) maar met slim gebruik van hun vakkennis.

Wat kan ik van makelaar Fryslan (Factornoord) verwachten?
Een professionele makelaar die al meer dan 10 jaar in de regio Burgum actief is en alle makelaars in de regio kent.
In principe ligt de focus op aankoopbegeleiding, wilt u echter u huis verkopen via Factornoord neem dan contact op voor de mogelijkheden. De deuren van Otto sluiten niet om 17:00 en ook na sluitingstijd handelt hij urgente zaken af.
Door het ontbreken van een luxe kantoorpand, duur wagenpark en reclame campagnes kan Factornoord u kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.